Hellre än bra

Om jag ska vara lite vitsig kan jag skriva att väderguden som skapade vädret idag gjorde det ”hellre än bra”. Efter en timme i en regnig slalombacke gav vi upp och tyckte att det var dax för lunch och after ski. Valet i dag var givet, Stället på fjället i Fjällhalsen.

Fjällhalsen stället på fjället

Musikkapellet Hellre än bra spelade och vi hade tur som hittade ett bord som rymde både oss och våra stuggrannar.

Hellre än bra

Musiken var lika bra som den brukar vara när Hellre än bra spelar men jag var lite fundersam på klädseln. Senast jag såg Hellre än bra var det lite mera uppklätt…visst är det väl snyggare med klänning än med vit T-sirt….

Hellre än bra med klänning

När vi lämnade Stället på fjället var det fortfarande fullt med folk kvar.

Stället på fjället utvändigt

Trevligt och mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *