Slalompremiär i Bydalsfjällen!

Äntligen blev det slalompremiär för den här säsongen. Ibland har det kännts som om ALLA har åkt slalom utom vi. Det är alltid lite pyssel innan premiärturen. Kläder som satt bra förra säsongen är i vissa fall för små den här säsongen. Även om vi provat och gått igenom det mesta innan var det ändå några saker som fick justeras innan vi var redo för backen. Trots det var vi först på parkeringen vid Hovde och först ner för Skogssvängen och Hovdebacken.

Toppen av Hovdeliften

Känslan att vara den första som bryter manchestern är oslagbar!

Första åket kände jag mig ganska ringrostig. Andra åket gick bättre och tredje åket kom dom härliga carvingsvängarna. Nu har vinterlivet börjat:

Försöka komma i säng i tid så att jag orkar upp tidigt nästa morgon. Frukost. Ut i backen. Åka slalom. Lunch. Mera slalom. Hem till stugan. Göra upp en brasa. Mysa i soffan. Hoppas M lagar en god middag. Äta och umgås med familjen. Sedan försöka komma isäng i tid så att jag orkar upp tidigt nästa morgon och så börjar det om igen!

Pianosvängen Bydalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *