Pyssel i granen

För mig är inte julen en stressig tid. Jag gör det jag vill och resten struntar jag i. Jag tycker om att julpynta, fixa julklappar och att pyssla. Jag tycker inte om att baka och laga mat. En jul hos mig består av mycket mys och mycket skidåkning men väldigt lite av hembakta småkakor och långkok.

I dag har vi klätt granen, julpyntets höjdpunkt! Jag hängde upp det allra första julpyntet jag gjorde med min dotter.

Julpynt enkelt

Hon hade inte ens fyllt ett år. Knyckla ihop folie till bollar var kul och jag trädde upp bollarna på tråd. 11 år senare pryder dom fortfarande sin plats i granen.

Det pillrigaste julpyntet jag gjort är nog när jag var hembjuden till en kompis på pysselkväll och vi gjorde makaroniänglar.

Makaroniänglar

Håret på killen är gjort av vallmofrön. När jag packade upp han ur kartongen i dag var han en ”broken angel”, vingarna hade lossnat. Med hjälp av lite klister var han snart redo för granen igen. Vissa killar är lättare att göra till änglar än andra….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *