Den vackraste gåvan!

När jag var liten och jag frågade mamma och pappa vad dom önskade sig i julklapp ville dom alltid ha något jag hade pysslat ihop själv. Jag tyckte det var lite futtigt och ville helst köpa något dyrt och fint. Eftersom jag inte hade så många kronor blev det något egentillverkat i alla fall. Mamma och pappa blev glad och nu när jag har egna barn förstår jag varför.

På stugväggen vid köksbordet har jag hängt upp mattor som min son har vävt på dagis och som jag har fått i present av han.

Jag tycker om att titta på dom; den första, allra minsta mattan, den högra då han i mitten av mattan börjar få till raka kanter, den vänstra som är både rak och platt och sedan den sista i rött, vitt och blått. Då har han till och med tänkt på i vilken ordning färgerna ska komma och hur många varv han ska göra med varje färg. Vilken utveckling och tänk vad många timmar han har vävt för att göra mattorna.

Pinnen har jag plockat vid mamma och pappas sommarstuga. Fågeln har jag fått i födelsedagspresent. Mattorna och grenen har jag hängt upp med fiskelina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *