Magisk morgon

Nu är barnen så stora att dom ofta är vaken en stund själva innan dom väcker oss föräldrar. I morse väckte dom oss när det var dax för julkalendern. Mysigt att sitta och titta på den tillsammans! Sedan blev det frukost och efter det stängde jag in mig i ett av sovrummen för att slå in julklappar. Klockan 10 ropade M att jag skulle komma och titta på solen. Det här var vad jag fick se genom fönstret:

Nu i December orkar solen precis över Drommen och följer fjällets konturer. Maisgiskt vackert!

Lägg märke till att det nästan är en ring runt solen. Jag har kollat på Wikipedia men jag vet inte riktigt om det är en halo eller en vädersol. Eller är det kanske något helt annat det heter?

Snön som ligger på fönsterspröjsen gör att det blir extra fint och mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *