Copperhill – The Villa

Fortsättning på gårdagens inlägg:

Högst upp i Åre-Björnen, granne med Copperhill Mountain Lodge, ligger The Villa. I Björnen finns det många stora ”stugor” som består av flera lägenheter. Därför utmärker sig inte The Villa jämfört med de andra husen. Men invändigt är det ett strå vassare än det mesta…

Jag gillar idén med blockljus över matbordet. Den idén kostar inte så många kronor att ta efter…

Hellre blockljus över matbordet i stugan än kristallkronor…

Eget spa i fjällstugan är inte fy skam…

Smakar det så kostar det. Vill du sova i den här sängen är priset 40.000 till 100.000 kronor per natt. Källa.

Om jag nu var så rik att jag kunde hyra The Villa vill jag inte ha bilar som kör förbi en liten bit framför huset när jag är på semester….

Nej, nu ska jag inte vara negativ. Om jag var så rik så att jag kunde hyra The Villa behöver jag nog en ny hobby. Det kan bli ”car spotting”. Då kan jag sitta på altanen och bli glad varje gång ett nytt registreringsnummer kör förbi. Nya pengar, nya möjligheter!

Alla bilder i det här inlägget, utom den nedersta bilden, kommer från Copperhill Mountain Lodge Åre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *