Dromskåran – Nu é dé snö!

Hösten käns ibland lång och mörk. Andra gånger tycker jag att den färgsprakande årstiden är alltför kort. Jag hinner inte med alla härliga turer som jag längtar efter. I augusti blev det en oplanerad fjällvandring till Dromskåran för min dotter och mig. Då var min tanke att vi snart skulle återvända med resten av familjen.

För en vecka sedan hade ÖP en artikel om Dromskåran och då kändes det fortfarande som att en hösttur till Dromskåran kunde bli av.

I morse klockan 9 var Drommen vit men inte Fjällhalsen / Bydalen.

Klockan 11 började marken i Fjällhalsen / Bydalen bli täckt av snö.

När jag ser väderprognosen framöver ser det inte ut som att det kommer att bli någon mer hösttur till Dromskåran i år…..

Yippi! Snart är det vinter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *