13 härliga hundar gav ett minne för livet!

Du som har följt min blogg vet att min dotter gärna vill ha en hund, helst ett helt hundspann. I dag fick hon i alla fall ha ett hundspann för en dag. 13 härliga hundar!

Ledarhunden

Det var en helt underbar känsla att sitta på släden tillsammans med min familj och åka genom den snötyngda skogen. Det enda som hördes var slädens gnekande och hundarnas andedräkt.  I nedförsbackarna kittlade det i magen och vi som satt på släden lät som om vi åkte berg och dal bana!

Hundspann Fjällkänsla

Vi stannad vid lunchtid och gjorde upp en eld. Sedan satt vi på renskinn, fikade stutar och drack kokkaffe. Mysigt! På hemvägen fick barnen stå bakom släden och hjälpa till att köra. Till min dotters stora glädje fick hon även sela av hundarna efter turen. Ett minne för livet!

Hundspann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *