Julen har anlänt

Oj, vad trångt det blev!  Julen har visst anlänt…tidigare i dag var hallen full med matkassar och väskor med kläder men inte en julklapp så långt ögat ser. Hoppas att tomten kommer med dom på julafton…

Nu har jag i alla fall stämplat ut och landat. För många år sedan jobbade jag på IKEA. Strax innanför personalentren fanns det en stämpelklocka av den gamla modellen. Om jag kom halvsovande till jobbet vaknade jag i alla fall när jag stack ner papperskortet i stämpelklockan och den dunkade till. På samma sätt var det när jag gick hem för dagen. Klockan dunkade till och jag visste att NU är jag ledig. Den känslan fick jag i dag också även om det var länge sedan jag hade en stämpelklocka när jag jobbat slut för dagen. När jag stängde av jobbdatorn idag kände jag att NU är jag ledig. Nu börjar julen!

Pepparkaka

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *