Ett oväntat återseende

Julklappsinköpen är nästan i hamn nu. Några av de sista klapparna köpte jag på stan (Östersund) idag. Jag var även in på ExpeditionÅre för att hitta en ny jacka. När jag provade passade jag på att fota klädhängaren i provhytten. Snygg jacka på snygg klädhängare!

Klädhängare

När jag pratade med expediten visade det sig att hon var ägare till ExpeditionÅre. Ganska snart ställde hon några personliga frågor, sedan sa hon:

– Då var det jag som klädde dig till brud!

När jag letade i minnet kände jag igen henne. Jag får ursäkta mig med att det är mer än 10 år sedan jag gifte mig. Jag tror att jag även kan ursäkta mig med att jag var lite nervös sådär sista timmarna som ”fröken”. Det var i alla fall ett oväntat och roligt återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *