Copperhill – lobbyn

Fortsättning på gårdagens inlägg:

Copperhill är ritad av den amerikanska arkitekten Peter Bohlin som bland annat ritat Bill Gates privata hem. Arkitekturen är en modern tappning av en klassisk ski lodge. Interiören i hotellet karaktäriseras av stora öppna ytor, obehandlade limträbalkar och naturmaterial som koppar, skiffer och furu. Copperhills hjärta är lobbyn som är öppen upp till nock. Även fast den är stor har den en mysig atmosfär med flera olika sittgrupper.

Lägg märke till loften som syns längst bort i bild. Där kan man samlas med sina vänner lite vid sidan men ändå höra sorlet från lobbyn och baren nedanför.

Sittgrupperna på ett av loften. Härligt stora fönster med utsikt mot fjället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *